WM Dolls – Mijn review en ervaring

Hieronder bespreek ik de populairste sexpoppen van Wm Dolls. Deze zijn van hoge kwaliteit TPE gemaakt en hebben een lekker lichaam. Voor iedereen is er wel wat.

WM Doll van 140 centimeter

Gemaakt van hoge kwaliteit TPE (in tegenstelling tot siliconen), is de 140cm Angel Doll een van de best verkochte poppen van de WM Dolls. Hoewel harde verkoopgegevens moeilijk te verkrijgen zijn, is het de meest gezochte WM Doll in Google. Het is beschikbaar met een breed scala aan hoofden, huidtypen en kan volledig op maat worden gemaakt. De 140cm wordt ook verkocht onder een aantal verschillende namen – gebaseerd op de geselecteerde kop. Dit zijn onder andere Debby en Leila.

Waarom is de 140 zo populair?

Hoewel TPE minder kostbaar is dan siliconen, is het toch duur. Zo kost een kleinere pop gewoon minder om te maken dan een full-size pop. Een kortere pop is dan weer veel lichter, wat betekent dat het makkelijker is om te poseren en te manoeuvreren. De WM Doll 140 weegt 23kg (50lbs), vergeleken met het gemiddelde Amerikaanse vrouwelijk gewicht van 75kg (166lbs). Dit maakt haar veel gemakkelijker om je boosaardige manier te hebben dan de gemiddelde dame – en je hoeft haar niet eens te eten te kopen.
Meest gezocht naar WM Doll

Meest gezocht naar WM Dolls op Google

Lichaamsafmetingen: 72,5 cm (borst) × 51 cm (taille) × 74 cm (heupen).

Maar het is gemaakt van TPE. Is dat geen minderwaardig materiaal?

Het is waar dat TPE goedkoper is dan siliconen, maar TPE is nog steeds een zeer realistisch materiaal. Zoals een recente XDolls video aantoonde, is TPE een fantastisch materiaal voor wiebelige borsten (de siliconen zijn “lichtjaren verwijderd van de TPE”). De siliconen zijn echter gemaakt tot een “vrijwel menselijk” gezicht. Het is een beetje moeilijk om de man in de video te begrijpen, maar het is vrij informatief. Zie de video hieronder.

Het is ook de moeite waard om op te merken dat als het gaat om het produceren van veel grotere poppen – zoals die met grotere borsten, billen, of zelfs zwangere liefdespoppen, TPE is veel zuiniger dan medical-grade siliconen.

Het ideaal zou misschien zijn om een siliconen hoofd en een TPE lichaam te hebben. Er moet meer zorg worden besteed aan een TPE-pop, omdat het zachtere materiaal gemakkelijker wordt beschadigd. De oren, bijvoorbeeld, zijn berucht om hun delicate karakter. Dus als je van oorknabbelen houdt, wees dan extra voorzichtig.

Is 140 cm niet een beetje vreemd?

Bewegingshoeken op de WM Doll 140cm

Bewegingshoeken op de WM Doll 140cm

De gemiddelde lengte van een Amerikaanse vrouw is volgens Livestrong 162,56cm, (158,5cm voor een Japanse vrouw).

De belangrijkste reden voor het maken van kleinere poppen is de kostprijs: siliconen en TPE is duur.

Minder hoge pop, minder grote verzenddoos

Het meenemen van een sekspop is meestal een beetje een zorg, vooral als je nieuwsgierige buren hebt. Maar de 140 cm lange pop lijkt bij aankomst iets minder op een doodskist, omdat hij korter is! Het kost ook minder om te verzenden, wat waarschijnlijk betekent dat er enige kostenbesparing wordt doorberekend door de poppenverkoper.

Pas je sekspop aan

Veel high-end sekspoppen zijn aanpasbaar, hoewel sommige goedkopere off-the-shelf poppen dat niet zijn. Met de WM Dolls 140cm kunt u kiezen voor het hoofdtype, de huidskleur (bruin, natuurlijk, wit) oogkleur (blauw, groen, bruin), haarstijl, borstomvang, vingernagelstijl, en of het al dan niet schaamhaar heeft. Sommige modellen zijn verkrijgbaar met afneembare penissen, waardoor ze in principe transgender shemale sekspoppen zijn. Leuk voor iedereen, hè?

Vagina insert of ingebouwde vagina?

U kunt ervoor kiezen om een ingebouwde vagina te hebben, of u kunt een holte hebben waarin u verschillende soorten vagina’s kunt inbrengen. De ingebouwde optie ziet er realistischer uit, maar met de invoegoptie kunt u experimenteren met verschillende vagina’s. De kans bestaat dat de ingebouwde optie u niet zo goed ‘past’, maar de meeste klanten zijn blij met deze functie.

Kont van WM doll?

Helaas is er bij de WM Dolls 140 cm pop geen kontmaat optie beschikbaar. Fabrikanten hebben de neiging om grotere lichamen uit de weg te gaan vanwege de enorme hoeveelheid TPE of siliconen die nodig zijn om ze te maken. Een sekspop met de grootte van de gemiddelde Amerikaanse vrouw zou een fortuin kosten. Goed werk, de meeste mannen geven de voorkeur aan dunnere vrouwen!

Namaak?

Omdat de 140 zo populair is, is hij gekopieerd door andere fabrikanten. Deze niet-officiële WM Dolls zijn vaak gemaakt van zeer laagwaardig TPE dat de neiging heeft om na een paar weken of maanden van gebruik uit elkaar te vallen. Veel van deze namaakpoppen worden in China gemaakt in de buurt van de echte WM Doll fabriek. De reden hiervoor? Het gerucht gaat dat ex-werknemers hun eigen activiteiten zijn begonnen, of dat andere ondernemers gewoon hebben besloten om het succes van de WM Dolls 140 (en de populariteit van veel andere WM Dolls) te verzilveren.

Deze ‘amateur’ fabrikanten hebben de neiging om veel minder te weten over het maken van hoogwaardige producten die de tand des tijds zullen doorstaan.

Sommige kopers hebben opgeblazen poppen ontvangen in plaats van echte TPE-poppen.

Oplichterstrucjes

Sommige oplichters die verkopen op eBay verzenden poppen die er niet uitzien als de foto’s in de lijst. Deze mensen geloven dat u zich te veel schaamt om een PayPal-claim in te dienen. Maar als je op deze manier wordt verbrand, zorg dan dat je een claim indient, wat er ook gebeurt.

Een tweedehands WM Dolls kopen?

De toepasselijk genaamde Angel Doll (Wm Dolls 140)

 

 

Leer Sexpop Nikita kennen

Nikita was helemaal te mooi voor haar man, en welke catalogus hij ook uitkoos, of introductieservice die hen aan de haak sloeg, maakte een nette winst. Naarmate haar Engels verbeterde, nam zijn gezondheid af, tot die dag een paar weken geleden, toen hij uit het niets dood neerviel. Hij zag haar waarschijnlijk naakt en al het bloed stroomde in één keer uit zijn hersenen. Nu is het je geluksdag. Nikita wil wat plezier hebben met mannen, die ze leuk vindt, en je hebt genoeg puntige blikken van haar gekregen om het te weten. Nikita nodigt je binnen uit, en laat je alleen terwijl ze verandert. Als ze terugkomt, zie je wat haar man moet hebben gedood. Nikita is een geweldige, ultra-kronkelende premium TPE sekspop. Ze heeft een zachte en soepele huid die beweegt en wiebelt als het echte werk. Nikita heeft een robuust intern skelet dat haar in staat stelt te poseren en zich op allerlei ondeugende manieren te positioneren. Ze heeft verbazingwekkend levensechte geslachtsorganen die zo heerlijk aanvoelen, dat ze je droog zullen laten staan. Denk je dat je Nikita en haar dodelijke lichaam aankan?

 

Maak kennis met de heerlijke Natalie:

“Ik heb de hele dag op de skibaan gestaan, met alleen dit kleine bikinitopje onder mijn jasje. Niemand wist dat ik er bijna naakt onder zat. Het was zo’n bocht om. Wat als ik zou vallen en het open zou komen? Iedereen zou het zien. Wat zou mijn borsten tegenhouden om uit deze broze bikini te springen? Gewoon wetende dat het elk moment kon gebeuren dat mijn motor echt ging draaien. Ik kon niet wachten om ergens privé te komen. En hier ben je dan, in deze gezellige kamer, de open haard aan het stoken. Zonder een woord te zeggen, trek ik mijn jas uit. Ik kan je ogen voelen zwervend over mijn soepele lichaam. Waarom kom je niet dichterbij? Behandel me als een pop en trek mijn kleren uit. Waarom niet? Ik ben toch een sekspop. Ik ben gemaakt van premium kwaliteit, levensecht TPE. Mijn lichaam voelt verbazingwekkend zacht en realistisch aan, en als je met je handen over me heen loopt, knijpend en strelend, zul je gebiologeerd zijn. Ik ben niet zoals elke pop die je ooit hebt gezien – ik ben volledig anatomisch correct op alle ondeugende manieren. Wil je het onderzoeken? Ik heb een inwendig metalen skelet, waardoor ik kan poseren en allerlei hete houdingen kan aannemen. Buig me voorover, spreid me open. Word creatief! De zomer kan wachten. Ik hou ervan om een sneeuwhaas te zijn!

Natalie heeft WM Dolls™ hoofd #85 en een realistisch levensgroot 145cm C-cup lichaam met witte huid en andere vooraf geselecteerde opties.

Hoogte: 4ft9 in / 145 cm Gewicht: 62 lbs / 28 kg

Heeft u een lichtere pop nodig? Kijk dan eens naar onze 4ft7, 51 lb poppen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven