Verschil TPE Sexpop en Silicone sex doll

Wat is het verschil tussen realistische TPE Sexpop en Silicone Sex Dolls? Misschien heb je besloten om een nieuwe sekspop te hebben, maar weet je niet zeker welke van de twee populaire materialen – TPE of Normal Silicone – het beste voor jou zal werken. Hier is onze gids uitgebreide gids over beide materialen.

Sex Doll TPE materiaal

TPE of Thermoplastisch Elastomeer is een mengsel van rubber en kunststof, waardoor het flexibel en gemakkelijker te verwerken is. Dit mengsel van rubber en kunststof heeft thermoplastische en elastomere eigenschappen. Het kan herhaaldelijk worden uitgerekt en keert meteen terug naar zijn oorspronkelijke vorm. TPE wordt veel gebruikt bij de productie van liefdespoppen vanwege zijn vormgevend vermogen, zachte textuur en flexibiliteitskenmerken. Het is zacht om aan te raken en voelt meer als een echte huid.

TPE materiaal is milieuvriendelijk en niet giftig. Het heeft een hardheidsbereik van 0A tot 120A. Het is gemakkelijk te verwerken, hoeft niet te worden gevulkaniseerd en kan worden bekleed met PE, PP, PS en andere plastic materialen. Het kan afzonderlijk worden gegoten en gerecycled, waardoor het een kosteneffectieve optie is. Ze gebruiken dezelfde TPESex poppen in de moderne Sex Doll Parlors en Brothels.

Belangrijkste voordelen van TPE Sex Dolls

– Levensechte en realistische verschijningsvormen (Hoe ziet sekspop vagina eruit?)

– Flexibel, knijpbaar en zachter

– Knuffelbaar. TPE houdt de warmte vast als een echt persoon

– Hypoallergeen, wat betekent dat u waarschijnlijk geen allergische reacties krijgt

– TPE is betaalbaarder

– Geen vervelende latexgeur, het is geurloos.

De huid van TPE is zacht en squishy. Borsten en buit zijn squishy en hebben natuurlijke bewegingen, wat iets is dat mannen het leukst vinden. Onze sekspopfabrikanten gebruiken TPE om het vaginale gebied iets zachter en donkerder te maken. Het voelt ook realistisch in haar. Als u op zoek bent naar iets om u aan vast te houden, biedt TPE u een manier om dit te bereiken.

Onze TPE sexpoppen zijn gemaakt met geavanceerde injectietechnieken om ervoor te zorgen dat lichaamsdelen zoals mond en vagina authentiek en echt levensecht aanvoelen en eruitzien. U kunt uw TPE-pop in meerdere posities vasthouden omdat het materiaal zeer flexibel is. Bekijk onze gids over hoe u voor uw liefdespop kunt zorgen.

TPE materiaal nadelen

Als je vlekken op je sekspop krijgt, is het iets moeilijker schoon te maken. Je moet vaginale en anale holtes zo vaak als je kunt schoonmaken.

Alle Love Dolls Sex Dolls zijn gemaakt van dit nieuwe en voordeligere TPE materiaal in plaats van normale siliconen. Bekijk hier de bestseller sexpoppen.

Oud type Silicone Sex Poppen

Silicone is een thermohardend elastomeer, dat niet giftig, geurloos en onoplosbaar is in water.

Siliconen zijn gemakkelijker schoon te maken, maar soms zeggen klanten dat het plakkerig kan zijn. Hoewel het relatief duur is, heeft het een hogere weerstand tegen hitte, water en vlekken. Siliconenpoppen hebben de meest realistische vaginale en anale holtes, wat voor sommige mensen een groot voordeel kan zijn. Siliconen zijn gladder aan het oppervlak in vergelijking met TPE, maar TPE materiaal voelt meer als huid, niet alleen gladde siliconen. Zachter het TPE, groter is dit verschil.

Belangrijkste voordelen van Silicone Sex Doll

  • – Gemakkelijker schoon te maken en kan worden gesteriliseerd
  • – Minder gevoelig voor warmte
  • – Silicone kan zijn vorm behouden en bestand zijn tegen een gewicht
  • – Omdat het heeft niet-poreuze textuur, siliconen sex poppen voelen super glad, (niet als echte huid)
  • -Beproefd en getest als siliconen poppen zijn er al lang.

Siliconen nadelen

  • – Het voelt veel harder aan dan een realistische liefdespop gemaakt met TPE. De borst en kont zullen niet wiebelen als je ze heen en weer wiebelt.
  • – Siliconen poppen zijn soms nog duurder
  • – Siliconen sekspop voelt dikker en minder zacht aan dan TPE.
  • – Silicone is minder duurzaam dan TPE

Realistische TPE Sex Doll vs. Silicone Love Doll – Wat is beter?

Het hangt af van verschillende factoren zoals hoeveel je bereid bent te betalen, maar alles in overweging genomen, TPE sex pop is de toekomst van de liefde poppen als meer realistische sex poppen kunnen worden gemaakt met dat. Een TPE pop is geschikt voor een langere penis met meer omtrek, omdat het een beetje meer ruimte heeft om uit te rekken en zijn meer realistische huidgevoel zal typisch een betere en meer bevredigende ervaring bieden. Levensechte sekspoppetjes helpen zelfs bij angst en depressie.

Alle Love Dolls Sex Dolls zijn gemaakt van dit nieuwe en voordeligere TPE materiaal in plaats van normale silicone. Wij geloven dat het de toekomst van Realistic Sex Dolls is. Een ander ding dat zeker is dat de toekomst ligt in kunstmatige intelligentie sexpoppen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven