Hoe sexpop gebruiken? Handleiding en advies

hoe gebruik je een sekspop?

In dit artikel kunt u alles te weten komen over het gebruik van een sekspop!

Als je net een sekspop hebt gekocht, dan is een felicitatie op zijn plaats. Je hebt een geweldige investering gedaan. Een sekspop kan zorgen voor gezelschap, seksuele bevrediging en zelfs een unieke kruidigheid aan uw relaties toevoegen. Een sekspop geeft niet om uw werk, auto, uiterlijk of de inhoud van uw portemonnee. Ze zijn altijd in voor een goede tijd, en zullen u nooit veroordelen voor uw fantasieën of uw ophangingen. Veel mensen weten niet eens wat een sekspop is.

Nu het belangrijkste. Dit is een grote investering. Je hebt je misschien zelfs in de schulden gestoken om je pop te kopen. We willen er zeker van zijn dat u het meeste uit uw investering haalt. Om u te helpen, hebben we deze ‘gebruikershandleiding’ gemaakt. Hier behandelen we alles wat u moet weten over het hebben van seks met een sekspop, hoe u ervoor moet zorgen en hoe u het meeste plezier kunt beleven aan uw nieuwe relatie.

Het eerste wat je moet doen! Als u nog geen aankoop heeft gedaan, bekijk dan onze sekspop koopgids. Deze bevat alle informatie die u nodig heeft om de perfecte metgezel te kiezen. Koop de juiste pop voor uw levensstijl en persoonlijke voorkeuren, en u bent al op weg naar een geweldige start.

Uitpakken en in elkaar zetten van uw sexpop

De dag is eindelijk aangebroken! Een paar weken geleden heb je je onderzoek gedaan, je hebt de beste sekspop winkel online gevonden (knipoog) en je hebt de pop van je dromen gevonden. Dit is het meisje dat je hebt gezien in je fantasieën, en ze is eindelijk aangekomen. Je hebt haar beweging over de hele wereld gevolgd, van onze productiefaciliteit tot de verzendfaciliteit, en nu staat ze op je deurmat.

U kunt uw opwinding nauwelijks bedwingen als u de doos op uw veranda ziet. U merkt de bezorger nauwelijks op, en uw hand schudt een beetje als u voor het pakketje tekent. Al je gedachten staan op de doos, en nog meer, wat er in zit. Maar wacht, hou je paarden vast cowboy! Er is nog een belangrijke stap voordat je naar bed gaat met je nieuwe geliefde, je moet ervoor zorgen dat je haar goed uitpakt en in elkaar zet.

Stap 1: Vervoer het pakketje voorzichtig naar een kamer in je huis met veel vloeroppervlak.

Een ding dat veel mensen verrast als ze hun sekspop voor het eerst in ontvangst nemen, is hoe zwaar het pakketje is. De meeste full-size sekspop wordt gebruikt gewicht tussen 50 en 70 pond plus al het gewicht van de verpakking! Uw volledig verpakte sekspop kan mogelijk tot 80 pond wegen wanneer ze aankomt. Als u gehandicapt bent, ouderen of in een appartement op de 5e verdieping woont, moet u voorbereid zijn op de manier waarop u dit pakket gaat verplaatsen. Een goede vriendin kan een goede helper zijn, of u kunt de bezorger een fooi geven om u te helpen.

Ik en mijn sekspop hebben ruimte nodig met een goede hoeveelheid vloerruimte om de sekspop uit te pakken, want je moet haar plat op de groep naast de doos leggen.

Stap 2: Open het pakketje langs de naden met een mesje

Zodra het pakketje op de vloer in de kamer van uw keuze is gelegd, snijdt u het plakband langs de bovenranden van de doos af om haar te openen. Wees voorzichtig om niet te diep te gaan met het mes, want je wilt niet het risico lopen om je nieuwe favoriete sekspartner te snijden. Als je eenmaal de verpakkingstape langs de naden hebt gesneden, zal de doos als een doodskist opengaan.

Stap 3: Was je handen!

Nu je nieuwe sekspop klaar is om uit haar doos te worden gehaald, wil je niet met je vuile handen haar ongerepte huid afvegen of markeren! Was uw wanten grondig voordat u de sekspop aanraakt.

Stap 4: Pak het hoofd van uw nieuwe sekspop uit.

Rustend op de bovenste dijen van uw sekspop wordt een voetbalbolletje ter grootte van een verpakkingsschuim, dit is het hoofd van uw nieuwe sekspop. Verwijder voorzichtig de schuimverpakking en neem de kop van de zak. Neem het hoofdje van de sekspop mee naar boven op de tas op de vloer naast de doos. Je zult er later op terugkomen als je het lichaam eruit hebt.

Tip: U kunt het zakje bewaren om het hoofdje op te bergen als het niet in gebruik is.

Stap 5: Verwijder eventuele andere accessoires in de doos

Vaak zullen er accessoires in de verpakking zitten zoals kleding, een opbergsysteem voor een sekspop in de kast, en reinigingsgereedschap. Haal al deze spullen uit de doos en zet ze opzij. Na deze stap moet u alleen nog het lichaam van de pop en de deken waarop ze rust in de doos laten zitten.

Stap 6: Verwijder het schuim van het lichaam van de pop met een schaar.

Het is erg belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens dit onderdeel. Deze beste sekspop video laat precies zien hoe je het schuim uit het lichaam van de pop moet verwijderen:

Stap 7: Til de pop uit de doos met de deken

Wikkel je armen om de pop en de deken en til haar uit de doos en leg haar zachtjes op de vloer ernaast.

Stap 8: Bevestig het hoofd aan je nieuwe sekspop en zet de pruik op.

Deze video is in het Chinees, maar als je volgt wat ze doet zul je goed je seks pop hoofd en pruik te installeren:

Gefeliciteerd! Je bent klaar met het uitpakken van je sex pop.

Stap 9: Bevestig het hoofd aan je nieuwe sekspop en zet de pruik op…

Gefeliciteerd! Je bent klaar met het uitpakken van je sex poppen…

 

De liefde bedrijven met je sekspop

Als u kwam om te lezen over de belangrijkste gebeurtenis, hier is het. hoewel er enkele uitzonderingen zijn, de meeste van onze klanten kopen deze poppen voor realistisch, seksueel gezelschap. Ze zijn ontworpen voor dit doel, en zijn zeker om u te voorzien van veel plezier en opwinding. De sleutel is om vast te houden aan een aantal best practices, zodat u een geweldige ervaring, en uw seks pop is er voor u voor de komende jaren.

Vaginale seks met uw pop

Dit is een van de meest voorkomende manieren voor mensen om te genieten van hun siliconen poppen. Elke vrouwelijke sekspop die we verkopen wordt geleverd met een volledig functionele vagina. Voor veel van onze poppen heeft u de keuze tussen een uitneembare (vergelijkbaar met een zakkutje of een fleslampje) of een vaste vagina. De diepte van elke vaginale opening van de pop vindt u terug op onze website. Zorg ervoor dat u een pop kiest die geschikt is voor uw maat.

Al onze poppen zijn samengesteld uit siliconen of TPE. Beide zijn buitengewoon realistisch. Onze vagina’s zijn gemaakt voor het plezier, en zo ontworpen dat het voelt alsof je seks hebt met een echte levende mens.

Het proces werkt precies zoals je je zou voorstellen. Je positioneert de pop zoals je wilt, dan dring je door tot de pop en ga je verder zoals je normaal zou doen. De combinatie van wrijving en druk voelt absoluut geweldig.

Er wordt ons vaak gevraagd of het goed is dat mannen de binnenkant van hun pop afmaken. Het antwoord is ja. Dit is een veel voorkomende praktijk, en onze poppen zijn er voor ontworpen. later zullen we wat details bespreken over het verzorgen van uw pop nadat dat deel voorbij is.

Anale seks met uw pop

Zoveel mensen fantaseren over anale seks. Het is normaal, gezond en voor veel mensen heel prettig. Het slechte nieuws is dat het moeilijk kan zijn om een bereidwillige partner te vinden, laat staan een partner die er echt van geniet om aan de ontvangende kant te zijn is dit. Geweldig nieuws! Zowel onze mannelijke als vrouwelijke poppen zijn op deze manier functioneel. Onze productingenieurs hebben hard gewerkt om de poppen zo te ontwerpen dat je een realistische, superstrakke, intense ervaring krijgt die je zeker zal verbazen.

Sekspoppen en orale seks

We hebben het onderwerp al verkend, ‘is een pijpbeurt van een sekspop hetzelfde als een pijpbeurt van een persoon’? Het antwoord is nee ze zijn niet hetzelfde. Er zijn voor- en nadelen voor beide. Toch is een sekspop-pijpenpijpbeurt verdomd leuk. Denk er maar eens over na. Als de fabrikant een sekspop maakt, hoeft de mond maar twee dingen te doen. Het moet er leuk uitzien en het moet plezier geven. Je hebt natuurlijk glijmiddel nodig, maar je hoeft je nooit zorgen te maken over je poppenknevelreflex of ze een stijve nek krijgt, of hoe ze zal reageren als je klaar bent.

Glijmiddel en je sekspop

De meeste mensen maken de keuze om een glijmiddel te gebruiken zodat hun seksuele ervaringen gemakkelijk en aangenaam zijn. Als u dit doet, kies dan altijd voor een glijmiddel op waterbasis. Glijmiddelen op basis van olie of siliconen kunnen uw poppen beschadigen en vlekken veroorzaken. KY Jelly in Astroglide zijn twee voorbeelden van glijmiddelen op waterbasis.

Breng het smeermiddel aan op elke plaats waar je wilt doordringen. Ga gewoon niet overboord. Als je probeert te veel dingen te gebruiken zal het snel plakkerig en rommelig worden. Hier is een beetje een seks pop leven Pro tip. Als je denkt dat je wat meer glijmiddel nodig hebt, probeer dan maar eens een klein beetje warm water toe te voegen. Dit kan het glijmiddel reactiveren en is vaak alles wat je nodig hebt om verder te gaan met je ervaring.

Er zijn mensen die de voorkeur geven aan een drogere aanpak. Hiervoor gebruiken ze vaak poeder. Dit vermindert de wrijving, maar creëert een heel andere seksuele

Opslag

Nu je sekspop in elkaar is gezet en klaar is om te gaan, is het tijd om na te denken over opslag. Begrijp ons niet verkeerd! Als je comfortabel bent met je pop die in de open lucht hangt, zijn we er allemaal voor. Toch willen de meeste mensen wat discreter zijn. Daarom wordt elke pop die we verkopen geleverd met een opbergset. Deze kunt u gebruiken om uw pop in een kast of andere ruimte op te hangen terwijl u hem niet gebruikt.

Als u een andere optie wilt, verkopen we wel een opbergkoffer. Dit aantrekkelijke opbergdoosje ziet eruit alsof er een aantal dingen in kunnen worden opgeborgen. Niemand zal ooit vermoeden dat u daar een sekspop in bewaart. Nog beter, als je genoeg ruimte onder je bed hebt, schuif je de opbergkoffer er gewoon onder. Op die manier neemt je pop bijna geen ruimte in beslag.

Zowel siliconen als TPE zijn wat temperatuurgevoelig. Dit is iets waar u zich bewust van moet zijn als u beslist waar u uw pop gaat opbergen. Uw sekspop is in orde zolang ze binnen een redelijk temperatuurbereik blijft. Er kunnen echter scheurtjes of krommingen onder de pop ontstaan.

Het aankleden van uw Sex Doll

Dit is een gebied waar de meningen echt kunnen verschillen. Voor sommige van onze klanten is hun pop strikt functioneel. Kleding is gewoon onnodige overlast waar ze geen last van hebben. Als u geen interesse hebt in het aankleden van uw pop, kunt u dit gedeelte gewoon overslaan. We begrijpen het volkomen.

Als u uw pop wel in verschillende outfits en kostuums wilt aankleden, bent u niet alleen. Voor veel mensen maakt dit deel uit van het plezier en de fantasie van het bezitten van een sekspop. U kunt kleding gebruiken om fantasieën uit te voeren, of om een rollenspel te spelen. Veel van onze klanten vinden het leuk om kleding en accessoires te kopen, net zoals ze cadeaus zouden kopen voor een speciale metgezel.

Als u houdt van het idee om kleding en accessoires voor uw sekspop te kopen, dan hebben we een aantal geweldige tips voor u.

Onze poppen zijn erg kleinschalig. U zult uw beste resultaten krijgen door te winkelen in winkels voor petite vrouwen en steken met kleine en XS-maten. Voor genummerde maten in de Verenigde Staten probeer een maatje nul of één.
We nemen elke poppenmaat mee. Als u deze informatie geeft aan het verkooppersoneel in winkels in het hogere segment, kunnen zij u de juiste maat aanbevelen.
Probeer eerst een paar goedkope kledingstukken te kopen totdat u de juiste maat hebt gevonden. Zo geeft u niet te veel geld uit aan iets dat niet perfect past.
Veiligheidsspelden zijn erg handig! Ze kunnen achteroverhemden en rokken die net iets te groot zijn, spelden. Dit zorgt voor een zeer aantrekkelijk silhouet.

Vergeet in ieder geval niet dat dit leuk zou moeten zijn. Experimenteer met verschillende stijlen. Bestel een paar lingerie-catalogi. U kunt zelfs kijken naar cosplay mogelijkheden voor uw sekspop. Heb je gefantaseerd over tijd doorbrengen met een politieagent, stripper, cheerleader, zelfs je favoriete video game karakter? Dit is je kans om te spelen en je heetste fantasieën uit te voeren.

Accessoires voor je pop

Als u uw pop graag aankleedt, kunt u ook een paar accessoires toevoegen. Een mooie armband, bijvoorbeeld, of enkelband kan heel aantrekkelijk zijn. Wees gewoon voorzichtig. Vermijd het gebruik van sieraden of andere accessoires die te zwaar zijn, of die vlekken of littekens op uw pop kunnen achterlaten. Verwijder eventuele accessoires als u klaar bent. Het is nooit een goed idee om uw pop op te bergen als u extra sieraden draagt.

Het kapsel van uw pop

Uw pop komt bij u thuis met een pruik. U kunt ook extra pruiken voor uw pop kopen. Als u goed voor uw pruiken zorgt, zullen ze lang meegaan. U kunt ze wassen als normaal haar. U kunt ook stijl uw pop pruik, en voeg haaraccessoires als je wilt. Net als bij echte mensen kan een iets nieuw kapsel of een nieuwe kleur uw pop een geheel nieuwe look geven. Dat is best spannend.

Parfums en colognes

Het is volkomen normaal om te willen dat je pop lekker ruikt tijdens de seks. De geur van een geweldige cologne of parfum kan een aantal intense herinneringen oproepen en de seks geweldig maken. We willen niemand ervan weerhouden om van deze ervaring te genieten. Maar we willen ook dat je geen onbedoelde schade veroorzaakt. Als je parfum of cologne moet gebruiken, spuit dan de poppenkleding in plaats van de pop zelf. Geuren zijn meestal op alcoholbasis en zijn niet goed voor siliconen of TPE. De geur kan ook in het materiaal van de pop sijpelen en dan draaien. Dat zou voor niemand aangenaam zijn.

Blonde mannelijke sekspop

Ja, vrouwen kopen en genieten van sekspoppen. Soms doen ze dit alleen, in andere gevallen doen ze het samen met hun partner. Net als mannen gebruiken vrouwen poppen om hun seksuele fantasieën uit te voeren en zichzelf te vermaken.

Natuurlijk is de interactie zelf een beetje anders. Simpel gezegd is het penetreren van een sekspop heel wat anders dan gepenetreerd worden. Om deze verschillen op te vangen, hebben onze mannelijke poppen verwijderbare geslachtsorganen. Voel je vrij om dit te gebruiken zoals je een dildo zou doen. Dit werkt natuurlijk ook voor mannetjes die de voorkeur geven aan de bodem. Sommige van onze klanten die liever vangen dan pitchen geven de voorkeur aan variaties van de cowgirl en omgekeerde cowgirl posities.

Andere seks

Heb geen angst. Onze poppen zijn gemaakt om als mensen te worden behandeld. Voel je vrij om je pop vast te houden, te knuffelen, te strelen, nieuwe posities uit te proberen, en zelfs een beetje ruw te worden. Ga creatief te werk en speel je fantasieën uit. Sommige van onze klanten hebben zelfs triootjes met hun partners en hun sekspoppen.

Ja, zeer extreem gedrag kan schade veroorzaken, maar normaal seksueel spel is absoluut prima. Als u twijfelt, ga dan eerst naar beneden en controleer op eventuele tekenen van schade voordat u verder gaat.

Het schoonmaken van uw sekspop

Een schone en goed verzorgde pop gaat lang mee. We hebben u al een aantal zeer grondige schoonmaak- en verzorgingsconstructies voor uw pop bezorgd. Vergeet niet dat er twee belangrijke hulpmiddelen zijn om uw pop schoon en hygiënisch te houden. Het eerste is de vaginale irrigator. U kunt deze online bestellen of afhalen bij uw plaatselijke seksshop. Maak je geen zorgen, als je ervoor kiest om dit product online te bestellen, zijn de meeste bedrijven zeer discreet.

Condoom gebruiken?

We moeten er rekening mee houden dat het gebruik van een condoom ook een optie is. Het is echter niet nodig. Het duurt maar een paar minuten om de stappen te doorlopen die nodig zijn om uw pop schoon te maken.

Vergeet niet onze instructies te volgen om ook de rest van uw pop schoon te houden. Veeg uw pop na elk gebruik af en zorg ervoor dat hij volledig droog is. Verwijder alle strakke kleding en alles wat vlekken kan maken. Sommige mensen kiezen ervoor om hun pop te poederen alvorens deze op te bergen. Als u ervoor kiest om uw pop te poederen, gelieve dan een eenvoudig poeder op basis van maïszetmeel te gebruiken. Het is noodzakelijk dat u wacht tot de pop droog is om het poeder aan te brengen. Anders ontstaat er een plakkerige puinhoop.

Sex Doll Reparatie

Jouw pop zal een behoorlijk lange tijd meegaan. De exacte levensduur van uw pop hangt af van hoe vaak u hem gebruikt en hoe ‘intens’ uw sessies zijn. In ieder geval zijn onze poppen goed ontworpen, gemaakt van kwaliteitsmaterialen en vrij robuust. Ze breken zelden. Als ze dat wel doen, is het meestal vrij eenvoudig om ze te repareren.

We zijn blij dat we al onze klanten een reparatiekit voor hun poppen kunnen leveren. We maken en verkopen ook vervangingsonderdelen. Als u niet in staat bent om zelf een reparatie uit te voeren, kunt u contact met ons opnemen. Mogelijk kunnen we uw pop in eigen huis repareren, en zorgen we ervoor dat deze naar u wordt teruggestuurd.

Uw pop aanpassen

Elke pop die we maken is ontworpen door geweldige kunstenaars, is ontworpen door professionals, ziet er geweldig uit en voelt net als een echte vrouw. Als u een van onze poppen ‘off the rack’ koopt, zult u heel tevreden zijn. In feite hebben veel van onze klanten hun geluk aan ons kenbaar gemaakt.

Toch willen sommige van onze klanten iets speciaals. Deze veeleisende mensen kiezen ervoor om een pop te laten ontwerpen en op maat te laten maken volgens hun specificaties. Als u de pop van uw dromen wilt laten bouwen, neem dan contact met ons op voor meer details. Zolang u aan een aantal eisen voldoet, werken we graag met u samen.

Reizen met uw Sex Doll

Sommige van onze klanten genieten zo van hun poppen dat ze ze ze overal mee naartoe nemen. Als u gewoon op zoek bent naar wat plezier onderweg, weet dan dat er verschillende mogelijkheden voor u zijn. Deze zijn vrij draagbaar.

Toch, als u aandringt op het meenemen van een full-size pop, dan kan dat zeker. U behandelt het gewoon zoals u met elk groot object zou reizen dat een beetje discretie vereist. Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun pop op voorhand te verzenden. Op deze manier is ze er voor hen wanneer ze aankomen. Wees u ervan bewust dat u uw pop waarschijnlijk alleen zult moeten behandelen. Noch de bezorger, noch het reispersoneel zal bereid zijn om te helpen. Veel plezier met de sex!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven